Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Consell dels Infants presenta les seves propostes de la campanya de civisme per a la ciutat

Plenari del Consell dels InfantsEl Consell dels Infants va celebrar el seu primer plenari divendres passat, 7 d´abril, en una sessió oberta al públic que va tenir lloc a la Sala de Plens de l´Ajuntament.

Els infants que conformen aquest òrgan participatiu van presentar les seves propostes per la campanya de civisme en la qual porten treballant des de la seva constitució, a finals de 2016. Un per un, van prendre la paraula per anar explicant les diferents propostes, entre les quals es troben: multes cíviques per als cotxes mal aparcats, adhesius amb missatges cívics per als vehicles, missatges per ser penjats al retrovisor dels automòbils advertint dels perills de l´incivisme a la carretera (com ara mirar el mòbil mentre es condueix), plantilles per posar al terra per comminar la gent a recollir els excrements dels gossos o cartells per penjar als blocs de pisos i en diferents punts de la ciutat amb missatges convidant la ciutadania a actuar amb civisme.

Els infants també van repassar els altres projectes i activitats en els quals estan prenent part, com ara les propostes d´activitats infantils per incloure en la programació de festa major, i van reclamar la celebració d´una Festa del Civisme a Badia del Vallès.

Tot seguit es va obrir un torn de paraules on el públic assistent va poder fer preguntes als membres del Consell. En aquest punt, l´alcaldessa, Eva Menor, va intervenir per donar-los les gràcies “com a ciutadana i com a alcaldessa” per la campanya de civisme i va oferir la col·laboració del consistori per tirar-la endavant. Els infants també van poder explicar el seu funcionament, com s´havien organitzat en comissions per treballar els diferents temes per finalment arribar a un consens. A més, es van mostrar contents per la feina feta i feliços de poder posar el seu gra de sorra en la construcció de la ciutat.

Els membres del Consell es van fotografiar amb l'alcaldessa, Eva Menor, i els regidors Rafa Moya, Josep Martínez, Ivan Sanz, Encarna Rodrigo, Antonio Rodríguez, Mª José Granados i Pilar Paz  Membres del Consell dels Infants

Publicat el 10.04.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^