Notícies
Dimecres, 12 d'abril de 2017
Xerrada sobre les clāusules terra

Xerrada Preguntes i respostes sobre clāusules terraEl proper dimecres, 19 d’abril, a partir de les 18 h, la Sala de Plens de l’Ajuntament acollirā una sessiķ informativa sobre les clāusules terra. La xerrada anirā a cārrec de membres d’associacions de consumidors experts en aquest tema i serā oberta a tothom.

Les persones que hi vulguin assistir podran portar les escriptures dels seus préstecs hipotecaris i comprovar in situ si contenen una clāusula d’aquest tipus.

Aquest acte estā organitzat pel Servei de Consum de l’Ajuntament i compta amb la colˇlaboraciķ de la Diputaciķ de Barcelona i les associacions de consumidors: ACPB (Associaciķ de Consumidors de la província de Barcelona), AICEC-ADICAE (Associaciķ d’Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya), Facua, UCC (Uniķ de Consumidors de Catalunya) i UNAE (Federaciķ Uniķ Cívica de Consumidors i Mestresses de Casa de Catalunya).

Per a més informaciķ sobre aquest tema, podeu consultar el nostre web o acudir a l’Oficina Municipal d’Informaciķ al Consumidor (OMIC) els dijous i els dimarts al matí (de 10 a 13.30 h).

Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE BADIA DEL VALLČS
NIF P0831200A
Av. de Burgos s/n - 08214 Badia del Vallčs
Telčfon: 93 718 22 16
Fax: 93 718 20 42
Correu-e: badia@badiadelvalles.net