Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Xerrada sobre les clàusules terra

Xerrada Preguntes i respostes sobre clàusules terraEl proper dimecres, 19 d’abril, a partir de les 18 h, la Sala de Plens de l’Ajuntament acollirà una sessió informativa sobre les clàusules terra. La xerrada anirà a càrrec de membres d’associacions de consumidors experts en aquest tema i serà oberta a tothom.

Les persones que hi vulguin assistir podran portar les escriptures dels seus préstecs hipotecaris i comprovar in situ si contenen una clàusula d’aquest tipus.

Aquest acte està organitzat pel Servei de Consum de l’Ajuntament i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i les associacions de consumidors: ACPB (Associació de Consumidors de la província de Barcelona), AICEC-ADICAE (Associació d’Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya), Facua, UCC (Unió de Consumidors de Catalunya) i UNAE (Federació Unió Cívica de Consumidors i Mestresses de Casa de Catalunya).

Per a més informació sobre aquest tema, podeu consultar el nostre web o acudir a l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) els dijous i els dimarts al matí (de 10 a 13.30 h).

Publicat el 12.04.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^