Badia del Vallès - transparència
TRANSPARÈNCIA RETIMENT DE COMPTES DADES OBERTES PARTICIPACIÓ SEU ELECTRÒNICA
CERCADOR
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Presentació a la ciutadania del projecte “Imagina Badia” per a la transformació i millora de la qualitat de vida de Badia del Vallès

Cartell de presentació del projecte Imagina BadiaEl proper divendres, 28 d'abril, a partir de les 17 h, la plaça Major de Badia del Vallès acollirà la presentació a la ciutadania del procés per redactar el Pla d'Acció Local “Imagina Badia”, impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l'Ajuntament de Badia del Vallès, cofinançat per la Unió Europea, dintre del programa URBACT i la xarxa de treball "Sub<Urban".

Aquest programa impulsa la transformació integral de les ciutats per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb la participació de la ciutadania com a subjecte actiu d'aquestes transformacions. Per aquest motiu, al llarg de tot el procés es desenvoluparan diferents activitats, des de les més lúdiques fins a debats oberts, per tal de recollir les aportacions de tothom.

L'acte del dia 28 a la tarda consistirà en la presentació del projecte participatiu, així com l'explicació de diferents experiències de transformacions participatives en altres ciutats. A més, es durà a terme el taller “Construeix la Badia dels teus somnis”, que permetrà la ciutadania proposar idees per crear la Badia del futur, i un taller específic per a infants. Paral·lelament, es projectarà el vídeo “Imagina Badia” creat per veïns i veïnes de la ciutat.  

El Pla d'Acció de Badia del Vallès és el document que identificarà les situacions que s'han de millorar de manera prioritària, l'estratègia a seguir, els actors que s'hi hauran d'involucrar i les accions concretes que s'hauran d'implementar amb l'horitzó 2020.

La redacció del Pla d'Acció Local està impulsada pel Grup Central de Debat, un grup de veïns i veïnes i persones vinculades amb entitats, associacions i institucions públiques interessades a contribuir a la millora de la ciutat. L'Ajuntament de Badia del Vallès i l’Àrea Metropolitana de Barcelona en són membres actius.

Per a més informació sobre aquest projecte, podeu consultar l’espai que hi hem dedicat al nostre web.

Publicat el 24.04.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa

Amb la col·laboració de:

Logo SUB URBLogo AMBLogo Ajuntament

^