Notícies
Divendres, 12 de maig de 2017
L'alumnat de 4t de primāria i 3r d'ESO colˇlabora en la celebraciķ de la Petita Fira de les Professions

Cartell de la Petita Fira de les ProfessionsAhir dijous, 11 de maig, va tenir lloc la Petita Fira de les Professions, una activitat que forma part del projecte d’orientaciķ que duu a terme l’Ajuntament en colˇlaboraciķ amb els instituts i les escoles de la ciutat.

Al llarg del matí, l’alumnat de 4t de primāria de les escoles Las Seguidillas, La Jota i La Sardana, va participar en una gimcana, que va tenir lloc al pavellķ del Complex Esportiu, dinamitzada per l’alumnat de 3r d’ESO de l’INS Federica Montseny, que van representar el rol de professionals de diferents āmbits.

Els més petits i petites, dividits en grups, van fer un recorregut per diferents espais i van poder parlar amb els i les “professionals” de 3r d’ESO i cončixer, d’una manera lúdica i atractiva, qüestions relacionades amb les característiques de les diferents professions (competčncies, tasques, formaciķ...).

Per tal de preparar l’activitat, l’alumnat de 3r d’ESO ha realitzat durant els últims mesos diferents sessions de treball. Primer van escollir una professiķ a partir dels seus interessos, posteriorment van formar grups de treball, i per últim van entrevistar professionals del sector escollit per tal de cončixer la professiķ d'una manera significativa.

Les professions representades a la Petita Fira van ser: enginyer/a mecānic/a, enginyer/a aeronāutic/a, enginyer/a informātic/a, tanatoprāctic/a, gestor/a cultural, policia municipal, mosso/a d’esquadra, dissenyador/a de videojocs, dissenyador/a grāfic/a, assessor/a d’estilisme i moda, maquillador/a de cinema, entrenador/a personal, mestre/a de primāria, mestre/a d’infantil, orientador/a, cap d’obra, metge/essa, cuiner/a, periodista, psicōleg/ōloga i tatuador/a.

La jornada, de la qual totes les parts involucrades n’han fet una valoraciķ molt positiva, va esdevenir un espai de trobada i intercanvi entre ambdues generacions al voltant de la construcciķ d’itineraris educatius i projectes de vida.

Petita Fira de les Professions  Petita Fira de les Professions  Petita Fira de les Professions  Petita Fira de les Professions

Petita Fira de les Professions  Petita Fira de les Professions  Petita Fira de les Professions

Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE BADIA DEL VALLČS
NIF P0831200A
Av. de Burgos s/n - 08214 Badia del Vallčs
Telčfon: 93 718 22 16
Fax: 93 718 20 42
Correu-e: badia@badiadelvalles.net