Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'alumnat de 4t de primària i 3r d'ESO col·labora en la celebració de la Petita Fira de les Professions

Cartell de la Petita Fira de les ProfessionsAhir dijous, 11 de maig, va tenir lloc la Petita Fira de les Professions, una activitat que forma part del projecte d’orientació que duu a terme l’Ajuntament en col·laboració amb els instituts i les escoles de la ciutat.

Al llarg del matí, l’alumnat de 4t de primària de les escoles Las Seguidillas, La Jota i La Sardana, va participar en una gimcana, que va tenir lloc al pavelló del Complex Esportiu, dinamitzada per l’alumnat de 3r d’ESO de l’INS Federica Montseny, que van representar el rol de professionals de diferents àmbits.

Els més petits i petites, dividits en grups, van fer un recorregut per diferents espais i van poder parlar amb els i les “professionals” de 3r d’ESO i conèixer, d’una manera lúdica i atractiva, qüestions relacionades amb les característiques de les diferents professions (competències, tasques, formació...).

Per tal de preparar l’activitat, l’alumnat de 3r d’ESO ha realitzat durant els últims mesos diferents sessions de treball. Primer van escollir una professió a partir dels seus interessos, posteriorment van formar grups de treball, i per últim van entrevistar professionals del sector escollit per tal de conèixer la professió d'una manera significativa.

Les professions representades a la Petita Fira van ser: enginyer/a mecànic/a, enginyer/a aeronàutic/a, enginyer/a informàtic/a, tanatopràctic/a, gestor/a cultural, policia municipal, mosso/a d’esquadra, dissenyador/a de videojocs, dissenyador/a gràfic/a, assessor/a d’estilisme i moda, maquillador/a de cinema, entrenador/a personal, mestre/a de primària, mestre/a d’infantil, orientador/a, cap d’obra, metge/essa, cuiner/a, periodista, psicòleg/òloga i tatuador/a.

La jornada, de la qual totes les parts involucrades n’han fet una valoració molt positiva, va esdevenir un espai de trobada i intercanvi entre ambdues generacions al voltant de la construcció d’itineraris educatius i projectes de vida.

Petita Fira de les Professions  Petita Fira de les Professions  Petita Fira de les Professions  Petita Fira de les Professions

Petita Fira de les Professions  Petita Fira de les Professions  Petita Fira de les Professions

Publicat el 12.05.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^