Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament contractarà 10 persones en el marc d'un nou pla d'ocupació

L’Ajuntament de Badia del Vallès contractarà 10 persones en el marc del nou pla d’ocupació, aprovat recentment, subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Aquest pla preveu incorporar persones de diversos perfils professionals, que donaran suport als serveis que ofereix l’Ajuntament al temps que milloren les seves capacitats a través de l’experiència. Concretament, els perfils corresponen a 2 recepcionistes, 2 oficials de pintura, 2 peons/es de manteniment i 2 de neteja, i 2 treballadors/ores familiars. La selecció s’anirà fent progressivament amb candidats/ates en situació d’atur, en col·laboració amb la xarxa XALOC de la Diputació i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). La informació sobre les diferents places s’anirà publicant al web de recerca de feina del SOC. Cal recordar que les persones interessades a participar en un pla d’ocupació ho han de comunicar a la seva OTG (Oficina de Treball de la Generalitat; en aquest cas, la de Barberà del Vallès).

Amb aquest pla d’ocupació, es continua amb la col·laboració entre l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona, que permet oferir a la ciutadania una experiència laboral que els faciliti tenir millors opcions en el mercat de treball, prioritzant les persones aturades de llarga durada. En total, ara mateix, l’Ajuntament té 29 persones contractades gràcies a la col·laboració amb diferents institucions (la Generalitat de Catalunya -a través del SOC- i l’Àrea Metropolitana de Barcelona), a les quals es sumaran aquestes noves incorporacions.

                            logo Ajuntament de Badia del Vallès                                                        logo Diputació de Barcelona

Publicat el 16.05.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^