Notícies
Dimarts, 16 de maig de 2017
L'Ajuntament contractarā 10 persones en el marc d'un nou pla d'ocupaciķ

L’Ajuntament de Badia del Vallčs contractarā 10 persones en el marc del nou pla d’ocupaciķ, aprovat recentment, subvencionat per la Diputaciķ de Barcelona.

Aquest pla preveu incorporar persones de diversos perfils professionals, que donaran suport als serveis que ofereix l’Ajuntament al temps que milloren les seves capacitats a través de l’experičncia. Concretament, els perfils corresponen a 2 recepcionistes, 2 oficials de pintura, 2 peons/es de manteniment i 2 de neteja, i 2 treballadors/ores familiars. La selecciķ s’anirā fent progressivament amb candidats/ates en situaciķ d’atur, en colˇlaboraciķ amb la xarxa XALOC de la Diputaciķ i el Servei d’Ocupaciķ de Catalunya (SOC). La informaciķ sobre les diferents places s’anirā publicant al web de recerca de feina del SOC. Cal recordar que les persones interessades a participar en un pla d’ocupaciķ ho han de comunicar a la seva OTG (Oficina de Treball de la Generalitat; en aquest cas, la de Barberā del Vallčs).

Amb aquest pla d’ocupaciķ, es continua amb la colˇlaboraciķ entre l’Ajuntament i la Diputaciķ de Barcelona, que permet oferir a la ciutadania una experičncia laboral que els faciliti tenir millors opcions en el mercat de treball, prioritzant les persones aturades de llarga durada. En total, ara mateix, l’Ajuntament té 29 persones contractades grācies a la colˇlaboraciķ amb diferents institucions (la Generalitat de Catalunya -a través del SOC- i l’Ārea Metropolitana de Barcelona), a les quals es sumaran aquestes noves incorporacions.

                            logo Ajuntament de Badia del Vallčs                                                        logo Diputaciķ de Barcelona

Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE BADIA DEL VALLČS
NIF P0831200A
Av. de Burgos s/n - 08214 Badia del Vallčs
Telčfon: 93 718 22 16
Fax: 93 718 20 42
Correu-e: badia@badiadelvalles.net