Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La rehabilitació del parc de Joan Oliver, finalista dels Premis FAD 2017

Imatge de les obres de remodelació del parc de Joan OliverLa rehabilitació del parc de Joan Oliver és una de les obres finalistes als Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme 2017, convocats per l’ARQUIN-FAD, l’Associació Interdisciplinària del Disseny de l’Espai del FAD, i que arriben ja a la seva 59a edició.

La rehabilitació del parc, a càrrec dels arquitectes Claudi Aguiló i Albert Domingo, preveia diverses actuacions, com ara l’ampliació de la zona de jocs i de gespa, la recuperació de l’esplanada central per transformar-la en un espai multifuncional i la canalització d’aigües, entre d’altres. En aquest sentit, s’hi va instal·lar un sistema de drenatge a partir d’unes caixes situades sota terra que, no només permeten aprofitar l’aigua de la pluja per regar els arbres del parc, sinó que eviten les inundacions que es produïen al parc abans de les obres de rehabilitació.

La reforma del parc de Joan Oliver de Badia del Vallès competirà amb tres actuacions més, dins de la categoria de Ciutat i Paisatge. En total, de les 371 obres rebudes, han estat escollides 16 finalistes: cinc a la categoria d’Arquitectura; tres, a la d’Interiorisme; quatre, a la de Ciutat i Paisatge (a la qual pertany la reforma del parc de Joan Oliver) i quatre a la d’Intervencions Efímeres. El jurat està presidit per l’arquitecta Belén Moneo. El lliurament de premis tindrà lloc el proper 29 de juny, en el marc del FADfest 2017.

Publicat el 17.05.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^