Notícies
Dimecres, 17 de maig de 2017
La rehabilitaciķ del parc de Joan Oliver, finalista dels Premis FAD 2017

Imatge de les obres de remodelaciķ del parc de Joan OliverLa rehabilitaciķ del parc de Joan Oliver és una de les obres finalistes als Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme 2017, convocats per l’ARQUIN-FAD, l’Associaciķ Interdisciplināria del Disseny de l’Espai del FAD, i que arriben ja a la seva 59a ediciķ.

La rehabilitaciķ del parc, a cārrec dels arquitectes Claudi Aguilķ i Albert Domingo, preveia diverses actuacions, com ara l’ampliaciķ de la zona de jocs i de gespa, la recuperaciķ de l’esplanada central per transformar-la en un espai multifuncional i la canalitzaciķ d’aigües, entre d’altres. En aquest sentit, s’hi va instalˇlar un sistema de drenatge a partir d’unes caixes situades sota terra que, no només permeten aprofitar l’aigua de la pluja per regar els arbres del parc, sinķ que eviten les inundacions que es produīen al parc abans de les obres de rehabilitaciķ.

La reforma del parc de Joan Oliver de Badia del Vallčs competirā amb tres actuacions més, dins de la categoria de Ciutat i Paisatge. En total, de les 371 obres rebudes, han estat escollides 16 finalistes: cinc a la categoria d’Arquitectura; tres, a la d’Interiorisme; quatre, a la de Ciutat i Paisatge (a la qual pertany la reforma del parc de Joan Oliver) i quatre a la d’Intervencions Efímeres. El jurat estā presidit per l’arquitecta Belén Moneo. El lliurament de premis tindrā lloc el proper 29 de juny, en el marc del FADfest 2017.

Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE BADIA DEL VALLČS
NIF P0831200A
Av. de Burgos s/n - 08214 Badia del Vallčs
Telčfon: 93 718 22 16
Fax: 93 718 20 42
Correu-e: badia@badiadelvalles.net