Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Taula de Salut Mental treballa en la prevenció, promoció i optimització de la xarxa de salut mental a Badia del Vallès

Assistents a la darrera reunió plenària de la Taula de Salut Mental de Badia del VallèsLa Taula de Salut Mental de Badia del Vallès es va crear al febrer de l’any passat per treballar la prevenció, promoció i optimització de la xarxa de salut mental, a partir de la col·laboració del conjunt de professionals que es dediquen, parcial o totalment, a l’atenció de persones que poden ser susceptibles d’acudir als serveis de salut mental territorials. Es tracta d’un espai d’intercanvi d’informació, de coordinació i de recerca per donar atenció a les diferents necessitats que poden sorgir en matèria de salut mental i facilitar l’accés als recursos i serveis existents.

Arran de les reunions mantingudes fins ara, i per facilitar les tasques que es volen dur a terme, s’han creat dues comissions de treball, adreçades a, per una banda, l’apoderament de persones usuàries de la Unitat de Salut Mental, a partir de la creació de pràctiques laborals que afavoreixin l’adquisició de competències tècniques i transversals dirigides a la inserció laboral d’aquestes persones; i, per una altra, la prevenció i promoció de la salut mental en persones aturades de llarga durada, a partir de la creació de grups d’ajuda mútua, que facilitin la millora de l’ocupabilitat, l’estabilitat laboral i el desenvolupament i apoderament personal.

La Taula de Salut Mental de Badia del Vallès està formada per l’Ajuntament (Serveis Socials, Orientació, Gent Gran, Infància i Família, a més de representants polítics) i entitats socials (Creu Roja, Fundació Catalunya Sostenible, Fundació Tallers, Càritas), veïnals (l’Associació de Veïns/es de Badia del Vallès), i de salut (el CAP i la Unitat de Salut Mental de Badia del Vallès i Salut Mental Catalunya). La plenària de la taula es va reunir el passat mes d’abril per darrera vegada, per tal de posar en comú tant els objectius com els aspectes treballats a les comissions. La propera plenària es durà a terme al mes de novembre.

Publicat el 17.05.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^