Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
VII Fira del Comerç de Badia del Vallès

Cartell de la Fira de ComerçDissabte vinent, 10 de juny, tindrà lloc la setena edició de la Fira del Comerç, organitzada per l'Associació de Comerciants de Badia del Vallès. Com a novetat, enguany la fira se celebrarà a la plaça Major, on s'instal·laran les paradetes que aproparan els comerços de la ciutat a la població.

A més, com sempre, la fira arriba acompanyada d'un seguit d'activitats lúdiques per a petits i grans. Així, hi haurà una festa de l'escuma (a les 17 h), seguida d'uns inflables aquàtics per als més menuts (18-20 h). A les 20 h, tothom qui ho vulgui podrà participar en un “maniquí challenge”. Immediatament després, a les 21 h, serà el moment de moure els malucs amb un taller de salsa. La festa es clourà, a partir de les 22 h i fins a la mitjanit, amb més ball, en aquest cas, amb la discoteca mòbil.

L'Ajuntament vol animar la ciutadania a participar a la fira, conèixer els comerços associats i gaudir d'una tarda de dissabte plena d'activitats.

Publicat el 06.06.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^