Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El programa de Mindfulness per a la gent gran, reconegut com a pràctica significativa pel Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals

Un dels grups participants en el taller de mindfulness, amb les monitores i els seus diplomesEl programa de Mindfulness per a la gent gran, de l’Ajuntament de Badia del Vallès, ha estat inclòs com a pràctica significativa al Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya de la Federació de Municipis de Catalunya i de la Fundació Carles Pi i Sunyer. S’ha valorat aquesta experiència com una aportació innovadora i de qualitat, que pot servir de referència per a altres ajuntaments.

El programa Mindfulness per a la gent gran es va iniciar al mes d’abril de 2015, data del primer taller, i fins al moment, ja s’han celebrat un total de 8 tallers, inclòs un que hi ha en curs, on ha pres part prop d’un centenar de persones. Aquesta activitat es dirigeix a persones de 65 anys o més i té com a objectiu principal millorar la qualitat de vida en la vellesa, a través de la pràctica de l’atenció i la consciència plena. El programa s’imparteix en tres nivells diferents:

Nivell 1: Introducció a l’atenció plena (8 setmanes de durada)
Nivell 2: Avancem en la pràctica de l’atenció plena (5 setmanes)
Nivell 3: Pràctica (5 setmanes)

Els tallers es duen a terme al Casal d’Avis i el proper tindrà lloc a la tardor. Les persones interessades a apuntar-s’hi, es poden adreçar al Casal d’Avis o als Serveis Socials de l’Ajuntament (edifici el Molí).

Publicat el 08.06.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^