Notícies
Divendres, 9 de juny de 2017
Els ajuntaments de l'ārea d'influčncia del Parc Taulí exigeixen una reuniķ urgent amb el Conseller de Salut

Imatge de la 5a Trobada de la Taula de Diāleg dels ajuntaments de l´ārea d´influčncia del Parc Taulí. Foto: Aj. de PolinyāL’Ajuntament de Polinyā va acollir la 5a Trobada de la Taula de Diāleg dels ajuntaments de l’ārea d’influčncia de la Corporaciķ Sanitāria Parc Taulí. A l’acte hi van assistir l’alcalde de Polinyā, Javier Silva; l’alcalde de Cerdanyola del Vallčs, Carles Escolā, acompanyat de la regidora i primera tinenta d’Alcaldia, Elvira Vila; el primer tinent d’Alcaldia de Castellar del Vallčs, Joan Creus; l’alcalde de Ripollet, José María Osuna; el quart tinent d’Alcaldia i regidor de Salut de Badia del Vallčs, Iván Sanz; el regidor de Salut de Sabadell, Ramon Vidal; l’alcaldessa de Palau-solitā i Plegamans, Teresa Padrķs i el regidor de Salut de Sant Llorenį Savall, Juan Luis Serrano.

Durant la trobada tots els Ajuntaments van acordar tornar a demanar una reuniķ urgent abans del 15 de juliol amb el Conseller de Salut del Govern de la Generalitat, Antoni Comín. Aquesta peticiķ ja es va fer en una carta dirigida al conseller i enviada el 12 d’abril. La conselleria va respondre que es convocaria a tots els ajuntaments que conformen la Taula a una reuniķ amb el gerent i el director de la regiķ sanitāria. Tot i així, perō, i donada la necessitat urgent de dotar de pressupost i personal tant l’Atenciķ Primāria de les poblacions com el Servei d’Urgčncies del Parc Taulí, la Taula exigirā que a aquesta reuniķ també hi assisteixi el conseller.
 
Per una altra banda, la Taula va acordar demanar a la Corporaciķ Sanitāria Parc Taulí la creaciķ d’un Consell de Participaciķ que inclogui, a més dels representants que la Corporaciķ consideri adients, els ajuntaments de l’ārea d’influčncia del CS Parc Taulí i altres agents socials.

Finalment, tots els municipis representats també han acordat demanar les dades d’activitat i recursos dels Centres d’Atenciķ Primāria del territori per tal de fer una valoraciķ conjunta de com han afectat, en aquestes poblacions, les retallades en Salut Pública dels darrers anys.

La Taula de Diāleg dels Ajuntaments de l’Ārea d’Influčncia de la Corporaciķ Sanitāria del Parc Taulí es realitzen periōdicament per a posar en comú les problemātiques i mancances detectades a cada poblaciķ relacionades amb l’atenciķ sanitāria. Els municipis que en formen part sķn: Barberā del Vallčs, Badia del Vallčs, Castellar del Vallčs, Cerdanyola del Vallčs, Montcada, Palau-solitā i Plegamans, Polinyā, Ripollet, Sabadell, Sant Llorenį Savall i Sentmenat.

Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE BADIA DEL VALLČS
NIF P0831200A
Av. de Burgos s/n - 08214 Badia del Vallčs
Telčfon: 93 718 22 16
Fax: 93 718 20 42
Correu-e: badia@badiadelvalles.net