Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT ACTIVITATS D'ESTIU
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Inauguració de la temporada de la piscina d'estiu

Enguany la piscina d'estiu estarà oberta del 25 de juny a l'11 de setembreLa piscina d’estiu de Badia del Vallès (av. del Tibidabo, s/n) obrirà les portes el proper 25 de juny i allargarà la temporada, per segon any consecutiu, fins la Diada, l’11 de setembre. L'horari d'apertura de la piscina serà d'11 h a 19 h.

Com a novetat, enguany hi haurà activitats dirigides que se celebraran de manera periòdica durant l’estiu. Es tracta d’activitats recreatives, dinàmiques i divertides, entre les quals hi haurà classes de ball, d’aiguagim o d’entrenament funcional, entre d’altres.

A més, aquest any s’ha creat un abonament d’estiu a preu reduït, que dóna dret a l’accés a les instal·lacions de l’av. del Tibidabo, entre el 25/06 i l’11/09. Així, l’abonament individual adult (18 anys o més) té un preu de 24,50 € per a residents (35 € per a no residents); el de menors (de 3 a 17 anys) val 14 € (20 €, per als no residents); també hi ha el de cap de setmana, amb un preu de 7 euros (10 € per als no residents) i els abonaments familiars, que valdran: 35,70 € (51 € els no residents) per a famílies de 2 membres; 39,90 € (57 €, no residents), les famílies de 3 membres i 44,10 € (63 €, els no residents) per a famílies de 4 membres o més.

Per a més informació, cal adreçar-se a la recepció el poliesportiu.

Publicat el 14.06.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^