Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament posa en marxa el programa d'acompanyament a la inserció laboral Orienta+30

Logo Orienta+30L’Ajuntament de Badia del Vallès, en col·laboració amb les entitats Fundació Barberà Promoció de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, Fundació Privada ECOM de Sabadell, Fundació Secretariado Gitano de Sabadell i Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sabadell, ha iniciat el Programa d’orientació i acompanyament a la inserció laboral Orienta+30, programa subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

Aquest programa va destinat a persones que vulguin ser acompanyades i orientades en el procés de trobar feina. Durant l’execució del programa, que finalitzarà el 30 de març de 2018, es faran accions d’orientació, tutorització individualitzada i acompanyament a la inserció. Aquestes accions tenen una durada mínima de 6 mesos de seguiment.

Cartell Orienta+30

Per a més informació, cal adreçar-se a l'edifici El Molí (av. de la Costa Blava, s/n, 1a planta) o podeu trucar al telèfon 93 718 16 62 ext.2 (preguntar per Laura o Maribel).

Publicat el 14.06.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^