Notícies
Dimecres, 14 de juny de 2017
Bon paper del Football Team Seguidillas a la final nacional del Cruyff Courts 6vs6

Components del Football Team SeguidillasEl Football Team Seguidillas, l’equip guanyador de la competiciķ femenina del Cruyff Courts 6vs6 de Badia, va jugar diumenge passat, 11 de juny, la fase final del campionat nacional. Les badienques, que van jugar un total de 4 partits, van superar la primera fase eliminatōria tot i que van quedar eliminades a quarts de final.

Malgrat tot, les joves jugadores s’ho van passar d’allō mes bé jugant a futbol i van poder, a més, gaudir de diferents activitats que s’havien organitzat de manera paralˇlela, com ara jocs d’aigua i de punteria o inflables gegants. En la fase final, que va tenir lloc a Igualada, hi van prendre part equips de tot Catalunya i de la resta de l’Estat.

Recordem que el passat 12 de maig, els equips guanyadors del campionat Cruyff Courts 6vs6 que es va celebrar a Badia del Vallčs el passat mes d’abril, on van participar més d’un centenar d’alumnes de 5č i 6č de les tres escoles de la ciutat, van jugar la final regional del torneig contra els equips guanyadors de Terrassa. L’equip femení es va classificar per jugar la final nacional, mentre que l’equip masculí, La Segui al Poder, no va poder superar el seu rival.

Per una altra banda, el dijous 8 de juny, va tenir lloc el partit final de la lliga de futbol organitzada conjuntament pels serveis d’Adolescčncia i d’Esports de l’Ajuntament i l’AEE. Finalment, els Estrella Roja van guanyar la final disputada contra els Ballartinaikos, que van acabar com a guanyadors del premi al fairplay. Tots ells podran gaudir d’una entrada a un parc aquātic.Un moment de la final entre l'Estrella Roja i el Ballartinaikos

Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE BADIA DEL VALLČS
NIF P0831200A
Av. de Burgos s/n - 08214 Badia del Vallčs
Telčfon: 93 718 22 16
Fax: 93 718 20 42
Correu-e: badia@badiadelvalles.net