Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Festa final dels cursos de català per a persones adultes del SLC de Badia del Vallès

Alumnat dels cursos de català per a persones adultes del SLC. Foto: SLC de Badia del VallèsEl passat dimarts 13 de juny a la tarda, a la terrassa del Casal Cívic, l'alumnat dels cursos de català per a persones adultes del SLC de Badia del Vallès va celebrar la festa de final de curs.

La festa va començar amb el tradicional concurs de pastissos casolans elaborats per l’alumnat. Les tres alumnes guanyadores van rebre de premi un drap de cuina i un llibre de receptes. Durant la festa, una alumna bielorussa del nivell de Suficiència va tocar un instrument molt desconegut a casaUna de les alumnes, professora de címbal a Bielorússia, va tocar aquest instrument originari del seu país i de la zona de l'Europa central i oriental. Foto: SLC de Badia del Vallès nostra: el címbal i per acabar, tots van jugar a El gran dictat en línia.

Amb aquesta celebració, l'alumnat es va acomiadar del curs tot i que el proper dilluns, es tornaran a trobar per fer l'última sortida cultural: una visita guiada al Parlament de Catalunya i un recorregut pels racons més emblemàtics del barri de la Ribera de Barcelona.

Concurs de pastissos. Foto: SLC de Badia del Vallès

Publicat el 15.06.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^