Notícies
Dijous, 15 de juny de 2017
Festa final dels cursos de catalā per a persones adultes del SLC de Badia del Vallčs

Alumnat dels cursos de catalā per a persones adultes del SLC. Foto: SLC de Badia del VallčsEl passat dimarts 13 de juny a la tarda, a la terrassa del Casal Cívic, l'alumnat dels cursos de catalā per a persones adultes del SLC de Badia del Vallčs va celebrar la festa de final de curs.

La festa va comenįar amb el tradicional concurs de pastissos casolans elaborats per l’alumnat. Les tres alumnes guanyadores van rebre de premi un drap de cuina i un llibre de receptes. Durant la festa, una alumna bielorussa del nivell de Suficičncia va tocar un instrument molt desconegut a casaUna de les alumnes, professora de címbal a Bielorússia, va tocar aquest instrument originari del seu país i de la zona de l'Europa central i oriental. Foto: SLC de Badia del Vallčs nostra: el címbal i per acabar, tots van jugar a El gran dictat en línia.

Amb aquesta celebraciķ, l'alumnat es va acomiadar del curs tot i que el proper dilluns, es tornaran a trobar per fer l'última sortida cultural: una visita guiada al Parlament de Catalunya i un recorregut pels racons més emblemātics del barri de la Ribera de Barcelona.

Concurs de pastissos. Foto: SLC de Badia del Vallčs

Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE BADIA DEL VALLČS
NIF P0831200A
Av. de Burgos s/n - 08214 Badia del Vallčs
Telčfon: 93 718 22 16
Fax: 93 718 20 42
Correu-e: badia@badiadelvalles.net