Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Sortida de l'alumnat del SLC de Badia al Parlament de Catalunya i passejada pel barri de la Ribera

Els i les participants en la sortida, al Parlament de Catalunya. Foto: SLC de Badia del VallèsDilluns passat, 19 de juny, l'alumnat del SLC va fer l'última sortida cultural del curs: una visita guiada al Parlament de Catalunya i un recorregut pels racons més emblemàtics del barri de la Ribera. Al Parlament, van poder conèixer les seves funcions i la tasca dels 135 diputats. També van poderSortida de l'alumnat del SLC de Badia del Vallès al barri de la Ribera. Foto: SLC de Badia del Vallès conèixer la història de l'edifici (l'arsenal projectat per l'enginyer militar Próspero de Verboom), que conjuntament amb el palau del governador (avui, Institut Verdaguer) i la capella (avui, parròquia militar) formaven part de la ciutadella militar que va fer construir Felip V després de l'11 de setembre de 1714.

Al barri de la Ribera, van fer una passejada pel Mercat i el passeig del Born, La Seca (fàbrica de la moneda), els carrers de les Monges, Montcada, Caputxes, Argenteria, Princesa, el barri de la Bòria de Sant Cugat, el Vilar de Sant Pere, el Fossar de les Moreres i Santa Maria del Mar. La sortida de final de curs forma part de les activitats de cultura i coneixement de l'entorn que es fan durant el curs acadèmic.

Publicat el 22.06.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^