Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El badienc Joel Martín, subcampió de Catalunya de Taekwondo de la seva categoria
Joel Martín (amb peto blau), en plena competició. Foto cedida per la família

Joel Martín, taekwondista badienc, va aconseguir, fa uns dies, la medalla de plata en categoria de menys de 35 kg al Campionat de Catalunya infantil. En el torneig, Martín, que té una discapacitat física, competia amb esportistes sense discapacitat.

Joel Martín, de només 13 anys, va participar també, el passat cap de setmana, en el Campionat de Catalunya de categoria cadet. Tot i no aconseguir medalla, competir amb esportistes de més edat, ha suposat una gran experiència per al badienc.

Malgrat portar escassament un any i mig en la pràctica del taekwondo, Martin, que prové del món del karate, ja compta amb dos bronzes (en el campionat de Catalunya de l'any passat) i la plata aconseguida enguany, en el seu palmarès. Actualment, compagina els seus entrenaments a Sabadell amb un dia a la setmana al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat, on el segueixen com a possible participant de cara als Jocs Paralímpics.

Publicat el 18.07.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^