Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT ACTIVITATS D'ESTIU
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nova edició de les 24 hores de bàsquet
Cartell de les 24 hores de bàsquet de Badia del Vallès

Organitzades pel CB Nou Badia i Basketvalles.com, tornen, un cop més, les 24 hores de bàsquet de Badia del Vallès, una cita que s’ha convertit ja en un clàssic del basquetbol a la nostra comarca i un torneig de referència a tot Catalunya.

El torneig tindrà lloc el proper cap de setmana (22 i 23 de juliol) al pavelló del Complex Esportiu (av. de la Via de la Plata, s/n), on es donaran cita bàsquet, música i molt bon ambient. Les 24 hores comptaran amb dues competicions paral·leles, diferenciades pel nivell dels participants. Els equips que es formin hauran de tenir entre 8 i 12 integrants.

Podeu consultar el reglament del torneig aquí. Per a més informació, consulteu la notícia publicada per Basketvalles.com.

Publicat el 20.07.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Nevades a Badia
El servei de Protecció Civil ha estat activat tota la nit per assegurar que l'afectació a Badia fos mínima. S'ha distribuït sal entorn de les escoles, el mercat, el CAP, l'ajuntament, les rampes dels portals, el Molí, l'Auditori, el Centre Cívic i totes aquelles zones amb pendents que poguessin comportar un risc en cas de presència de neu.Més informació...
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^