Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament contracta 10 persones més en el marc d'un pla d'ocupació
Participant en el pla d'ocupació

L´Ajuntament de Badia del Vallès ha finalitzat el procés de selecció del Pla d´ocupació de la Diputació de Barcelona i, entre els mesos de maig i juny, 10 persones més s´han incorporat als seus respectius equips de treball. Amb aquestes contractacions, ja són 39 les persones que tenen l´oportunitat de desenvolupar-se professionalment a través d´aquestes iniciatives durant l´any 2017.

L´objectiu dels plans d´ocupació és oferir experiències laborals a persones desocupades, donant prioritat a aquelles que porten més de 12 mesos sense cap contractació. Amb aquestes accions es busca promoure la posada en pràctica de les seves capacitats i coneixements, per la millora professional i per afavorir la reincorporació al mercat laboral. A més a més incorporen programes formatius en competències transversals, professionals i de recerca de feina.

Des del Servei Municipal d´Ocupació de l´Ajuntament de Badia del Vallès es treballa per afavorir la inserció laboral de la ciutadania, tant amb els plans d´ocupació com amb la formació i amb l´orientació laboral. Les persones que vulguin informar-se de les accions que s´estan portant a terme poden adreçar-se a aquest servei, situat a l´edifici El Molí.

Publicat el 21.07.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Nevades a Badia
El servei de Protecció Civil ha estat activat tota la nit per assegurar que l'afectació a Badia fos mínima. S'ha distribuït sal entorn de les escoles, el mercat, el CAP, l'ajuntament, les rampes dels portals, el Molí, l'Auditori, el Centre Cívic i totes aquelles zones amb pendents que poguessin comportar un risc en cas de presència de neu.Més informació...
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^