Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT ACTIVITATS D'ESTIU
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
24 hores de bàsquet de Badia del Vallès
Imatge d'un dels partits del torneig. Foto cedida pel CB Nou Badia

El cap de setmana passat es va celebrar una nova edició de les 24 hores de bàsquet de Badia del Vallès, organitzades pel CB Nou Badia i Basketvalles.com, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

En total, es van presentar 16 equips -xifra que representa un augment respecte els últims anys-, que podien ser mixtes i havien de tenir entre 8 i 12 integrants. 6 equips pertanyien al nivell A i 10, al B. La competició del grup A constava de 3 partits en la fase de grups, més quarts de final, semifinals i final. En canvi, els equips de la competició B van jugar 4 partits en la fase classificatòria, semifinals i final. Els partits de la fase de grups de les dues competicions van tenir lloc dissabte, 22 de juliol, entre les 9 h del matí i la 1 h de la matinada. Diumenge 23, de 9 h a 14 h, van tenir lloc les dues fases finals i el lliurament de premis.

Cal destacar el nivell dels participants d’aquesta edició, ja que hi havia diversos jugadors que actualment competeixen a la lliga EBA, així com també l’afluència de públic. A més de seguidors dels equips, molts badiencs i badienques van voler acostar-se al pavelló del Complex Esportiu, seu, com cada any, del torneig. Entre els assistents, l’alcaldessa de Badia, Eva Menor, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament, Josep Martínez, que va ser l’encarregat de lliurar els trofeus als guanyadors. Els campions van ser els Waremates (lliga A), que comptaven entre les seves files amb jugadors badiencs, i Los chavalillos del barrio (lliga B), tots de Barberà. Un integrant d’aquest darrer equip, Rubén Castro, va ser el campió en el torneig de triples.

Les 24 h de bàsquet de Badia del Vallès s’han convertit ja en un clàssic del bàsquet a la nostra comarca i un torneig de referència a tot Catalunya.

Campus CB Nou Badia

Aquest mes, el CB Nou Badia està duent a terme el seu campus, obert a tothom que hi vulgui prendre part. Per a més informació, cal preguntar a la recepció del Complex Esportiu o consultar la pàgina de Facebook del club.


MÉS FOTOS

L'equip campió del nivell A posa amb el president del club i el regidor d'Esports de l'Ajuntament. Foto cedida pel CB Nou Badia  Lliurament del trofeu al sotscampió de la competició A. Foto cedida pel CB Nou Badia

Els campions del grup B, amb el regidor d'Esports i el president del CB Nou Badia. Foto cedida pel club  Trofeu al sotscampió del grup B. Foto cedida pel CB Nou Badia

Lliurament del trofeu al guanyador del concurs de triples. Foto cedida pel CB Nou Badia

Publicat el 26.07.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^