Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nous cursos de formació al Servei Municipal d´Ocupació
Els cursos de formació s'imparteixen a l'edifici El Molí

El Servei Municipal d´Ocupació (SMO) oferirà aquest darrer trimestre de l´any diversos tallers i cursets adreçats a la ciutadania interessada en ampliar els seus coneixements i millorar el seu perfil competencial, amb prioritat per a les persones desocupades que busquen feina.

En concret, hi ha prevista la realització de dos tallers d'ofimàtica (Aprèn a fer documents amb Word i Aprèn a fer fulls de càlcul senzills amb Excel), un taller de renovació del carnet de carretoner i un taller d´obtenció del carnet de plataforma elevadora.

A més, s´ha obert la convocatòria de subvencions per al programa de Formació d´Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP-2017). L´Ajuntament demanarà els quatre Certificats Professionals (CP) que té homologats i que són:

- Activitats de venda
- Activitats administratives en la relació amb el client
- Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials
- Operacions de fontaneria i calefacció-climatització domèstica.

Per poder realitzar algun dels tres primers CP cal estar en possessió del Graduat Escolar, el Graduat en ESO o similar o bé passar unes proves de competència prèvies. Per fer el CP d´Operacions de fontaneria i calefacció-climatització domèstica no cal titulació prèvia.
Aquests certificats de professionalitat tenen un reconeixement oficial a nivell estatal i europeu. Les unitats de competència acreditades per un CP són reconegudes i validades en el sistema de formació professional.

A banda de tots aquests cursos, el SMO vol continuar oferint altres accions formatives que puguin resultar interessants a la ciutadania, adaptant-se a les seves demandes i a les característiques emergents del mercat laboral, per la qual cosa resta obert a noves propostes. Així doncs, si hi esteu interessats, no dubteu en apropar-vos al Servei Municipal d´Ocupació (edifici El Molí) per comentar-les o informar-vos-en.

Publicat el 01.09.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^