Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT ACTIVITATS D'ESTIU
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Poseu-vos en forma a les instal·lacions esportives municipals!
Noves màquines cardiovasculars al Complex Esportiu

Un cop acabat l’estiu i els seus excessos, arriba el moment per a moltes persones de decidir portar una vida més sana i començar (o tornar) a fer exercici. El Complex Esportiu de Badia del Vallès disposa d’una oferta molt variada d’activitats dirigides per a tots els gustos i totes les capacitats, per fer més fàcil aquest pas. A més, també es pot optar pel treball individual amb les màquines de musculació -que es van renovar el passat mes de març- i les noves màquines de treball cardiovascular, que s’han instal·lat aquest passat mes d’agost. Es tracta d’un total de 20 màquines (6 bicicletes indoor, 2 bicicletes amb reclinades, 4 el·líptiques i 8 cintes de córrer) que se sumen als 158 aparells i accessoris per a musculació i el nou terra que es van instal·lar a la sala de fitnes fa uns mesos. Tot plegat, amb l’objectiu d’oferir a la ciutadania una experiència més gratificant, còmoda i segura mentre fa esport.

Les activitats dirigides que s’imparteixen enguany són: aerodance (que combina passos de danses diverses amb exercicis d’aeròbic), aiguagim, ciclo indoor (treball sobre bicicleta amb diferents ritmes), GAC (sessió de tonificació dels grups musculars de glutis, abdominals i cames), ioga, pilates, just pump/b-pump (sessió muscular amb peses), super-training (entrenament d’alta intensitat), TBC (entrenament muscular per al condicionament total del cos), tono (tonificació muscular) i zum-badia (activitat que combina ritmes llatins amb rutines de gimnàstica aeròbica). El preu dels abonaments per a les activitats dirigides és de 12 euros el mensual o 45 € el trimestral. Si voleu conèixer el llistat de preus complet o les bonificacions i descomptes aplicables, ho podeu fer consultant les ordenances fiscals vigents.

Igualment, diferents clubs esportius de la ciutat utilitzen les instal·lacions esportives municipals per a les seves activitats i els cursets que imparteixen: bàsquet, classes de karate, judo, natació, etc. Si esteu interessats a apuntar els vostres fills o filles a algunes d’aquestes activitats, podeu demanar-ne informació a la recepció del Complex Esportiu.

Us recordem que el nostre web disposa d’un portal específic on s’anirà introduint tota la informació generada pel Servei d’Esports de l’Ajuntament. El podeu visitar aquí. A més, el Servei d'Esports disposa d'una pàgina a Facebook on us mantindran informats/ades de les darreres novetats.

MÉS FOTOS

Les màquines de musculació es van renovar al mes de març  Noves màquines cardiovasculars al Complex Esportiu

VÍDEO

Publicat el 06.09.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^