www.badiadelvalles.cat

Un cop acabat l’estiu i els seus excessos, arriba el moment per a moltes persones de decidir portar una vida més sana i començar (o tornar) a fer exercici. El Complex Esportiu de Badia del Vallès disposa d’una oferta molt variada d’activitats dirigides per a tots els gustos i totes les capacitats, per fer més fàcil aquest pas. A més, també es pot optar pel treball individual amb les màquines de musculació -que es van renovar el passat mes de març- i les noves màquines de treball cardiovascular, que s’han instal·lat aquest passat mes d’agost. Es tracta d’un total de 20 màquines (6 bicicletes indoor, 2 bicicletes amb reclinades, 4 el·líptiques i 8 cintes de córrer) que se sumen als 158 aparells i accessoris per a musculació i el nou terra que es van instal·lar a la sala de fitnes fa uns mesos. Tot plegat, amb l’objectiu d’oferir a la ciutadania una experiència més gratificant, còmoda i segura mentre fa esport.

Les activitats dirigides que s’imparteixen enguany són: aerodance (que combina passos de danses diverses amb exercicis d’aeròbic), aiguagim, ciclo indoor (treball sobre bicicleta amb diferents ritmes), GAC (sessió de tonificació dels grups musculars de glutis, abdominals i cames), ioga, pilates, just pump/b-pump (sessió muscular amb peses), super-training (entrenament d’alta intensitat), TBC (entrenament muscular per al condicionament total del cos), tono (tonificació muscular) i zum-badia (activitat que combina ritmes llatins amb rutines de gimnàstica aeròbica). El preu dels abonaments per a les activitats dirigides és de 12 euros el mensual o 45 € el trimestral. Si voleu conèixer el llistat de preus complet o les bonificacions i descomptes aplicables, ho podeu fer consultant les ordenances fiscals vigents.

Igualment, diferents clubs esportius de la ciutat utilitzen les instal·lacions esportives municipals per a les seves activitats i els cursets que imparteixen: bàsquet, classes de karate, judo, natació, etc. Si esteu interessats a apuntar els vostres fills o filles a algunes d’aquestes activitats, podeu demanar-ne informació a la recepció del Complex Esportiu.

Us recordem que el nostre web disposa d’un portal específic on s’anirà introduint tota la informació generada pel Servei d’Esports de l’Ajuntament. El podeu visitar aquí. A més, el Servei d'Esports disposa d'una pàgina a Facebook on us mantindran informats/ades de les darreres novetats.

MÉS FOTOS

Les màquines de musculació es van renovar al mes de març  Noves màquines cardiovasculars al Complex Esportiu

VÍDEO

Publicat el 06.09.2017