Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Beques per als estudis postobligatoris
Curs 2017-2018

Les persones que aquest curs 2017-2018 duguin a terme algun estudi postobligatori no universitari, ja siguin cicles formatius de grau mitjà, de grau superior o provés d’accés, poden demanar una beca, convocada pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport. Les beques per a ensenyaments postobligatoris no universitaris poden ser quanties fixes (lligades a la renda o a la residència de l’estudiant durant el curs escolar o beques bàsiques) o quanties variables (segons el resultat de la ponderació de la nota mitjana de l’expedient de l’estudiant i de la seva renda familiar). El termini per presentar la sol·licitud finalitza el 3 d’octubre.

En aquest enllaç, podeu trobar tota la informació sobre terminis, requisits, quanties, així com també la possibilitat de presentar la sol·licitud de manera telemàtica.

Per a més informació, us podeu adreçar al servei l’Eina, de l’Ajuntament, bé a través de Facebook, bé presencialment a l’edifici El Molí.

Publicat el 13.09.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Nevades a Badia
El servei de Protecció Civil ha estat activat tota la nit per assegurar que l'afectació a Badia fos mínima. S'ha distribuït sal entorn de les escoles, el mercat, el CAP, l'ajuntament, les rampes dels portals, el Molí, l'Auditori, el Centre Cívic i totes aquelles zones amb pendents que poguessin comportar un risc en cas de presència de neu.Més informació...
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^