Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Gran acollida de les activitats al voltant de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura
Circuit de mobilitat per a infants al parc de Joan Oliver, emmarcat en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Entre 200 i 250 infants van participar diumenge passat, 17 de setembre, en les activitats que es van dur a terme al parc de Joan Oliver, aprofitant que també s´hi celebrava la primera jornada de la Jugatecambiental de tardor, al voltant de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

L´activitat estava organitzada de manera conjunta pel Servei de Medi Ambient de l´Ajuntament i la Policia Local, amb la col·laboració del Servei Català de Trànsit, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i, sobretot, l´Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Badia, que van estar tot el matí donant suport a l´organització. La jornada va incloure un circuit per a bicicletes perquè els infants aprenguessin els senyals de trànsit i la realització de diferents tallers sobre mobilitat. Els infants van ser obsequiats amb elements reflectants de seguretat i motxilles. 

La nostra ciutat s´adheria així, als actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que, sota el lema “Mobilitza´t per un aire més net!” se celebra enguany, entre el passat dia 16 i avui dia 22.  Entre els objectius de la Setmana hi ha sensibilitzar la ciutadania sobre l´impacte ambiental i en la salut de les persones del transport motoritzat, promoure l´ús de mitjans de transport públics i/o sostenibles i un ús del vehicle compatible amb el desenvolupament urbà sostenible.

Publicat el 22.09.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^