Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Primera reunió del Consell dels Infants del curs 2017-2018
Reunió del Consell dels Infants amb la presència dels regidors Josep Martínez i Ivan Sanz

La primera reunió del Consell dels Infants del curs 2017-2018 va tenir lloc el passat divendres 22 de setembre.

Com era la primera trobada després de l´estiu, hi va haver les lògiques explicacions sobre les vacances però, tot seguit, les conselleres i els consellers es van posar a treballar.

Van començar parlant de la campanya de civisme que havien planificat el curs passat. Es va fer la presentació dels materials que s´utilitzaran per dur-la a terme i els membres del consell van donar-hi la seva aprovació. S´espera que la campanya es posi en marxa al mes de novembre.

També van rebre el primer encàrrec polític del curs. Els regidors Josep Martínez i Ivan Sanz, tinents d´alcaldessa de l´Àrea de Presidència i de l´Àrea d´Acompanyament a les persones, respectivament, van fer una visita al consell i li van presentar l´Ordenança municipal de Civisme i Convivència, en la que actualment s´està treballant. Els regidors van explicar que s´hi estan aplicant modificacions, per tal que l´ordenança s´adeqüi a les necessitats reals del municipi. Per aquest motiu, van proposar als i a les membres del consell que fessin les aportacions que consideressin oportunes, especialment a l´article que engloba la temàtica dels jocs.

A partir de la presentació de l´ordenança, es va generar un moment de diàleg on els infants van poder comunicar als regidors aspectes que els preocupen o que creuen que s´haurien de tenir en compte. Es tracta de temes com la seguretat ciutadana o la seguretat vial, o aspectes més específics com el consum de begudes alcohòliques al carrer o la falta d´una figura mediadora al Cruyff court, que eviti conflictes entre els infants i els adolescents per a l´ús del camp.

Tot i ser una tarda molt productiva, va quedar molta feina per fer, així que es va convocar una reunió extraordinària que tindrà lloc el divendres dia 6 d´octubre.

Publicat el 28.09.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^