Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Afectacions al serveis municipals amb motiu de la Vaga general i l'Aturada de país decretades per avui 3 d'octubre
Ajuntament de Badia del Vallès

Amb motiu de la convocatòria de vaga general duta a terme pels sindicats CGT, Intersindical CSC, IAC i COS, i de la jornada d'Aturada de país convocada per la Taula per la Democràcia, plataforma unitària d'entitats catalanes de la qual formen part, entre d'altres, i a més de l'abans mencionada Intersindical-CSC, els sindicats UGT i CCOO, alguns serveis públics dependents de l'Ajuntament poden veure's afectats. Així, de moment, el Complex Esportiu, la Biblioteca Vicente Aleixandre i el Departament de Serveis Socials veuran afectat el seu normal funcionament a causa del lliure exercici del dret de vaga per part del seu personal treballador.

Igualment, a causa de l'Aturada de país, els treballadors i les treballadores de l'Ajuntament estan convocats/ades pel sindicat UGT a una aturada avui entre les 12 h i les 12.30 h que inclourà una concentració a la plaça Major, davant de l'edifici consistorial.

Des de l'Ajuntament de Badia del Vallès demanem comprensió per les molèsties que aquesta mobilització en protesta pels fets ocorreguts durant la jornada del 1-O pugui ocasionar i reiterem el nostre compromís amb el diàleg i el respecte per les institucions catalanes, i amb la defensa de la convivència de tota la ciutadania sota els valors de la democràcia.

Publicat el 03.10.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Nevades a Badia
El servei de Protecció Civil ha estat activat tota la nit per assegurar que l'afectació a Badia fos mínima. S'ha distribuït sal entorn de les escoles, el mercat, el CAP, l'ajuntament, les rampes dels portals, el Molí, l'Auditori, el Centre Cívic i totes aquelles zones amb pendents que poguessin comportar un risc en cas de presència de neu.Més informació...
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^