Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
S'obre el procés de preinscripció per als cursos de formació ocupacional a Badia
Els cursos de formació s'imparteixen a l'edifici El Molí

Imatge inexistent                                                                     Imatge inexistent

L’Ajuntament de Badia del Vallès obre de nou el procés de preinscripció a les accions de formació ocupacional per al curs 2017-2018. Aquests cursos estan adreçats a persones en edat laboral i que estiguin a l’atur. Així doncs, si us trobeu en aquesta situació, és una bona oportunitat per obrir noves opcions laborals.

Es tracta d’una formació no reglada, orientada al món laboral, amb un contingut teòric i pràctic, que té com a objectius principals aprendre un nou ofici, millorar la qualificació professional i augmentar la capacitat d’inserció laboral.

Amb aquesta formació s’obté un certificat de professionalitat que permet treballar en l’especialitat corresponent i que disposa de reconeixement oficial a nivell estatal i europeu. Les unitats de competència acreditades per un certificat de professionalitat (CP) seran reconegudes per l’administració educativa i es convalidarà, a qui ho sol·liciti, el mòdul o els mòduls professionals, d’acord amb la normativa de cadascun dels títols de formació professional (CFGM).

Si hi esteu interessats/ades i voleu rebre’n més informació, podeu assistir a una de les sessions informatives programades per a cada un dels certificats de professionalitat oferts. En concret, les dates són:

CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT:

DATA SESSIÓ:

ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES

DEPENDENTS EN INSTITUCIONS 

Divendres 20 octubre a les 11 h

 

ACTIVITATS ADMINISTRATIVES EN

LA RELACIÓ AMB EL CLIENT

Dimarts 24 octubre a les 11 h

ACTIVITATS DE VENDA          

Divendres 27 octubre a les 12 h

OPERACIONS DE FONTANERIA I CALEFACCIÓ-CLIMATITZACIÓ DOMÈSTICA

Dijous 30 de novembre a les 11 h


Podeu presentar les sol·licituds, en funció de les vostres preferències, al Servei Municipal d’Ocupació (edifici El Molí, av. de la Costa Blava, s/n).

Imatge inexistent                                                                                logo Ajuntament de Badia del Vallès                                                   

Publicat el 10.10.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^