Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Neteja d'embornals, reixes i canaletes
embornals

La setmana que ve, del 16 al 18 d´octubre, es duran a terme les tasques de neteja d´embornals, reixes i canaletes de la ciutat. Aquestes feines, que estan incloses en la campanya semestral que realitza el municipi, van a càrrec de l´empresa Neida SA i tenen com a objectiu eliminar la brutícia, les fulles i els papers que s´acumulen a l´interior d´aquests espais i que dificulten la recollida d´aigua els dies de pluja.

Aprofitem per recordar, arran de diversos caos d´embussaments detectats a la xarxa de sanejament i clavegueram, que les tovalloletes humides d´un sol ús no s´han de llençar al vàter, sinó que han d´anar a la fracció de rebuig de les escombraries, ja que el material de què estan fetes no es degrada en contacte amb l´aigua. Cada actuació del servei de camió cisterna per solucionar aquests embussaments costa entre 300 i 600 euros.

Des de l´Àrea de Territori de l´Ajuntament es vol remarcar la necessitat de col·laborar en la correcta gestió dels residus domèstics.

Publicat el 11.10.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Nevades a Badia
El servei de Protecció Civil ha estat activat tota la nit per assegurar que l'afectació a Badia fos mínima. S'ha distribuït sal entorn de les escoles, el mercat, el CAP, l'ajuntament, les rampes dels portals, el Molí, l'Auditori, el Centre Cívic i totes aquelles zones amb pendents que poguessin comportar un risc en cas de presència de neu.Més informació...
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^