Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nou programa d'ajuda a la inserció laboral per a aturats/ades de llarga durada, de 45 anys o més
Nou programa d'insercio laboral per a aturats/ades de llarga durada de 45 anys o més

L´Ajuntament de Badia del Vallès, a través del seu Servei Municipal d´Ocupació i els Serveis Socials Bàsics, juntament amb la Unitat de Salut Mental de Badia i la Creu Roja de Sabadell, ha endegat el programa “Retroba´t amb la feina i amb l´empresa”, adreçat a les persones aturades de llarga durada. En la iniciativa també hi col·labora l´Associació d´Aturats de Badia del Vallès.

Cada dia són més les persones que es troben en aquesta difícil situació i, des dels equips de professionals involucrats en el projecte, s´entén que l´estat d´ànim es pot veure afectat per aquest procés, cosa que dificulta més la implicació en la recerca de feina. Des del programa es vol fer especial èmfasi a conèixer i donar a conèixer empreses de sectors laborals que, actualment, tinguin força demanda, ja que s´entén que aquest factor, juntament amb la importància de tornar a connectar amb el món laboral, són aspectes clau per a la reactivació i la inserció laboral de les persones aturades de llarga durada.

És per això que un grup de 15 a 20 persones treballarà, des d´una metodologia participativa, en sessions setmanals de dues hores de durada. El programa, que es desenvoluparà entre principi de gener i començament de març, està estructurat en tres línies d´acció dividides en 12 sessions: 6 visites a empreses, 4 sessions d´orientació laboral i 2 sessions de desenvolupament i creixement personal.

Per poder formar part d´aquest programa només es demana tenir 45 anys o més, que faci un mínim de dos anys que no es treballa, compromís i motivació per participar-hi i ganes per canviar la situació actual.

Si creieu que el programa està pensat per a vosaltres i us hi voleu inscriure o rebre´n més informació, no ho dubteu i adreceu-vos al Servei Municipal d´Ocupació de l´Ajuntament de Badia del Vallès (av. de la Costa Blava, s/n). Les places són limitades i la selecció de les persones participants ja està en marxa!

Publicat el 16.10.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^