Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT ACTIVITATS D'ESTIU
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Curs de Gestió Esportiva destinat a entitats
Imatge de la primera sessió del curs de Gestió Esportiva per a entitats esportives de Badia del Vallès

El Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud organitza un curs de Gestió Esportiva destinat a entitats esportives del nostre municipi. El curs s´ha estructurat en dues sessions que s´imparteixen a la Biblioteca Vicente Aleixandre: la primera va tenir lloc ahir dimarts, 17 d´octubre, i la segona, dimarts vinent.

El curs pretén proporcionar eines per a la gestió econòmica, jurídica i del personal de les entitats esportives des d´una vessant pràctica.  

La realització d´aquesta acció formativa, que té el suport de l´Ajuntament i la Regidoria d´Esports, neix fruit de les demandes per part dels clubs pels canvis normatius, les exigències de gestió de les diferents administracions i les dificultats que es troben els directius d´aquestes entitats (sense ànim de lucre) a l´hora de gestionar el club.

A la sessió d´ahir, van ser presents membres del Club Bàsquet Nou Badia, el Club Patinatge Badia, l´Associació Viu l´Esport, el Club Karate Badia, el Club Rítmica Badia i el Club Natació Badia. La presentació del curs va anar a càrrec del regidor d´Esports, Josep Martínez, qui va agrair als presents la seva participació.

Publicat el 18.10.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Nevades a Badia
El servei de Protecció Civil ha estat activat tota la nit per assegurar que l'afectació a Badia fos mínima. S'ha distribuït sal entorn de les escoles, el mercat, el CAP, l'ajuntament, les rampes dels portals, el Molí, l'Auditori, el Centre Cívic i totes aquelles zones amb pendents que poguessin comportar un risc en cas de presència de neu.Més informació...
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^