Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Cursos de formació per a persones en recerca de feina al SMO
Els cursos de formació s'imparteixen a l'edifici El Molí

Des de l´octubre i fins a finals d´any, el Servei Municipal d´Ocupació té previst dur a terme una sèrie d´accions formatives adreçades a persones empadronades a Badia del Vallès que es trobin en situació de recerca de feina. Concretament, els cursos que s´oferiran en aquests propers mesos són:

- Manipulació d´aliments i higiene alimentària
- Renovació del carnet de carretoner
- Obtenció del carnet de plataforma elevadora
- Coach ocupacional: “Jo ho puc aconseguir”
- Com afrontar una entrevista de feina: “SOS. Fa molts anys que no he fet una entrevista de feina”
- Obtenció del carnet de pont grua
- Motivació: “Com mantenir la motivació estant a l´atur”.

Amb aquestes accions, fins a 102 ciutadans/anes de Badia podran millorar les seves competències professionals.

Per tal de poder prendre part en qualsevol dels cursos que hi ha previstos només cal adreçar-se al Servei Municipal d´Ocupació (Àrea d´Acompanyament a les Persones) i demanar informació. La inscripció es farà prèvia orientació amb les tècniques del SMO i per fer-la efectiva, cal estar inscrit/a a la borsa de treball de la xarxa XALOC, la Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació de la Diputació de Barcelona. En trobareu més informació a aquesta notícia. 

A més del cursos que han de començar, entre els mesos de juliol i setembre s´han dut a terme cinc cursos més: un de manipulació d´aliments i higiene alimentària, un per a l´obtenció del carnet de carretoner, un d´alfabetització informàtica i dos d´Office (un de Word i un d´Excel), en els quals han participat 56 persones.

Així, en el segon semestre del 2017, el SMO haurà realitzat un total de 12 accions formatives de millora de competències de les quals es beneficiaran 158 badiencs i badienques en situació de recerca de feina.

La programació d´aquestes accions es fa segons demanda de les persones que les sol·liciten i, per tant, és important que qualsevol persona interessada a poder realitzar algun curs faci arribar el seu interès al Servei Municipal d´Ocupació (edifici El Molí – av. de la Costa Blava, s/n).

Publicat el 23.10.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^