Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT ACTIVITATS D'ESTIU
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Presentació dels equips del CD Badia del Vallès
Equip Amateur A del CD Badia del Vallès

El passat divendres 20 d’octubre, va tenir lloc la presentació dels diferents equips del Club Deportivo Badia del Vallès. L’acte, al qual van assistir més de 300 familiars dels jugadors i jugadores, va comptar amb la presència de l’alcaldessa de la ciutat, Eva Menor, i els regidors d’Esports, Josep Martínez, i Cultura, Antonio Rodríguez.

La presentació va començar amb la intervenció del nou president del club, Francisco García, qui va agrair a tots els assistents la confiança dipositada en la nova Junta Directiva i en el club. García va anunciar l’inici d’un nou cicle esportiu, del qual espera obtenir molt bons resultats, gràcies a l’aposta per l’educació en valors, pel creixement personal dels i les esportistes del club i per la integració, sempre amb l’objectiu d’aconseguir nous èxits i ascensos esportius.

Per part de l’Ajuntament de Badia del Vallès va intervenir el regidor d’Esports, Josep Martínez, que va informar de les millores que s’han dut a terme al camp de futbol i de les que es faran properament, fent palès el compromís del consistori amb la promoció de l’esport a la nostra ciutat.

En el transcurs de l’acte es van presentar els 19 equips que actualment formen el CD Badia del Vallès, amb un total de 280 jugadors/ores. Aquests equips són:

Amateur A, Tercera Catalana
Juvenil A, Segona divisió
Juvenil B, Segona divisió
Cadet A, Primera divisió
Infantil A, Primera divisió
Infantil B, Segona divisió
Infantil C, Segona divisió
Aleví A, Primera divisió
Aleví B, Tercera divisió
Aleví C, Tercera divisió
Aleví D, Tercera divisió
Aleví E, Tercera divisió
Benjamí A, Primera divisió
Benjamí B, Segona divisió
Benjamí C, Tercera divisió
Pre-Benjamí A
Pre-Benjamí B
Pre-Benjamí C
Patufets

També es va fer la presentació del nou Equip Tècnic Esportiu, encapçalat per Mariano Guerrero, Samuel Aranda i Pepe Pedragosa, aquest últim com a entrenador de porters.

L’acte va finalitzar amb un moment molt emotiu, la sortida dels més menuts, les grans promeses de club, “els patufets”, que van entrar al camp de la mà de l’equip Amateur.

FOTOS

D'esq. a dreta: Josep Martínez, Loli Jiménez, Eva Menor, Francisco García "Curro", Antonio Rodríguez i Jordi Jacas Equip Benjamí C del CD Badia del Vallès 

Equip Benjamí A del CD Badia del Vallès Equip Pre-Benjamí A del CD Badia del Vallès 

Equip Aleví D del CD Badia del Vallès Equip Juvenil A del CD Badia del Vallès

Patufets del CD Badia del Vallès Equip Amateur A del CD Badia del Vallès

Equip Aleví E del CD Badia del Vallès

Fotos cedides pel CD Badia del Vallès

Publicat el 27.10.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^