Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
4ª Jornada "Xarxa d'infància i adolescència" per a professionals dels serveis del municipi
Foto de grup dels assistents a la jornada de treball

El passat divendres 27 d’octubre es va dur a terme, a la biblioteca municipal, la  4ª Jornada Xarxa d’Infància i adolescència, adreçada als i a les professionals dels serveis del municipi que treballen en aquests àmbits.

En aquesta trobada es va fer la presentació del projecte Treball en xarxa per l’atenció a la infància i l’adolescència, que es basa en la metodologia de treball col·laboratiu entre els serveis socials, sanitaris i educatius i que ha estat posat en marxa per un grup motor format per professionals dels Serveis Socials Bàsics de l’Ajuntament de Badia del Vallès, del CAP Salut, de la Unitat de Salut Mental, de l’Equip d’assessorament Psicopedagògic del Departament d’Educació i de l’Equip d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (EAIA) del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

La inauguració de la jornada va anar a càrrec de l’alcaldessa, Eva Menor, i va comptar amb l’assistència de representants de les diferents administracions implicades en el projecte.

A la jornada també va assistir Ramon Almirall, psicòleg, assessor psicopedagògic i terapeuta familiar expert en la metodologia de treball en xarxa, que va dur a terme una conferència i va conduir un espai de treball grupal i d’intercanvi entre professionals.

FOTOS

La coordinadora de Serveis socials bàsics de l´Ajuntament, Carolina Sánchez; l´alcaldessa, Eva Menor, i Adam Benages, treballador social de la Unitat de Salut Mental, durant l´acte de presentació.  Les persones assistents van poder participar activament a la jornada

Publicat el 02.11.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^