Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Continua la campanya contra l'abandonament de deixalles voluminoses al carrer
Els bidons que s'estan repartint per les escoles, amb el lema de la campanya

L’Ajuntament continua amb la campanya informativa per demanar la col·laboració de la ciutadania per mantenir els carrers de Badia del Vallès lliures de deixalles voluminoses. Ara, ha arribat el torn dels més petits, que també s’han de conscienciar dels problemes que provoca l’abandonament de mobles i trastos vells a la via pública. Així, aquests dies, s’estan repartint a les escoles 1.500 bidons d’alumini amb el lema de la campanya endegada fa unes setmanes: “Els voluminosos, no els deixis al carrer sense trucar”.

Concretament, la campanya s’està explicant a l’alumnat de les escoles, des de P3 fins a 6è. Un grup de monitors els fa una explicació d’uns quinze minuts a classe, adaptada al nivell de l’alumnat (per exemple, als més petits, se’ls explica mitjançant titelles).

Recordem que l’abandonament d’aquest tipus de deixalles al mig del carrer està expressament prohibit per l’Ordenança municipal de neteja (art. 17.1: “Es prohibeix abandonar mobles i estris particulars en espais d´ús públic”), que també preveu una sanció de 30 euros per a la persona infractora.

La recollida de deixalles voluminoses es duu a terme els dimecres, prèvia trucada al telèfon gratuït 900 70 71 71.

Publicat el 07.11.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^