Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Concurs de cartells per la no-violència masclista
El llaç violeta, símbol de la lluita contra la violència masclista

La regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament organitza, en el marc de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, el primer Concurs Gràfic per la No-violència Masclista, amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre aquesta xacra i difondre els valors per una societat igualitària, justa i lliure de violències.

En el concurs s’ha de presentar un cartell amb continguts que fomentin valors contraposats a les violències masclistes, amb una mida de 610 mm x 914 mm, en format digital (.jpg) o en paper. Hi poden participar joves d’entre 12 i 20 anys, de manera individual o col·lectiva. Només s’acceptarà un treball per persona o grup. El jurat valorarà, principalment, els criteris de comunicació no sexista, la creativitat i l’originalitat gràfica.

Les obres es poden presentar des d’avui, dia 13, fins les 18 hores del dia 20 de novembre a diferents espais municipals: l’OAC (Ajuntament), les consergeries de l’INS Badia i de l’INS Federica Montseny, el Casal de Joves o, de manera telemàtica, a badiacird@gmail.com. En qualsevol cas, en el moment de lliurar el cartell s’haurà d’enviar també un correu electrònic a aquesta mateixa adreça (badiacird@gmail.com) amb el títol del cartell, nom i cognoms de la persona participant, data de naixement, número del document d’identitat, municipi, telèfon de contacte, correu electrònic i, en cas de participació col·lectiva, les persones que participen en el grup i les seves dades de contacte.

Els cartells guanyadors seran exposats en diferents espais de la ciutat.

Per a més informació, podeu consultar les Bases del I Concurs Gràfic per la No-violència masclista 2017.

Publicat el 13.11.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^