Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
A Badia del Vallès diem prou a la violència masclista
A Badia del Vallès diem prou a la violència masclita (25 de novembre de 2017)

El proper dissabte, 25 de novembre, Badia del Vallès commemorarà el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones dient prou a la violència masclista. Al voltant d'aquest lema, s'agruparan les activitats organitzades tant per l'Ajuntament (concretament per les regidories d'Igualtat i de Joventut) com per diferents entitats de la ciutat.

Les activitats programades se centraran, dissabte, a la plaça de les Entitats. Així, a partir de les 10 h, i fins les 13 h, hi haurà tallers organitzats per Dones per la Igualtat.

Paral·lelament, a partir de les 11 h i al mateix emplaçament, tindran lloc els actes organitzats pel consistori, com ara la lectura del Manifest d'aquest 25N o la presentació de les persones guanyadores del I Concurs gràfic per la no-violència, adreçat a joves d'entre 12 i 20 anys.


El dia següent, 26 de novembre, a les 17 h, l'Auditori Municipal acollirà la representació teatral de l'obra “3, 2, 1... zero. Contra la violència de gènere”, a càrrec de l'associació Trenquem el Silenci.

A més, entre el 17 i el 30 de novembre, es pot visitar a la biblioteca l'exposició “Violència masclista en la parella. Desmuntem mites?”, organitzada també per l'associació Trenquem el Silenci.

FOTOS

cartell 25 N

cartell 25 N

Fitxer: cartell_25N.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 608.43 kB

Publicat el 22.11.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^