X
Telèfon directe Policia Local
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Presentació de la campanya Tracta´m bé per fomentar el bon tracte envers la gent gran
Un acte organitzat per la Federació d'Entitats Culturals
Tracta'm bé

El 21 de novembre d'enguany, l'Auditori de Badia del Vallès va acollir la presentació de la campanya "Tracta'm bé", un acte organitzat per la Federació d'Entitats Culturals de Badia del Vallès, amb la col·laboració de Creu Roja Sabadell i l'Ajuntament de Badia del Vallès i el suport de la Diputació de Barcelona i l'Obra Social "La Caixa".  

La campanya Tracta'm Bé, creada i promoguda pel Consell Comarcal del Solsonès des de l’any 2012, neix amb l'objectiu de prevenir els maltractaments envers la gent gran i fomentar els bons tractes cap a aquest col·lectiu. En aquest sentit, pretén contribuir a la prevenció i sensibilització d'aquesta problemàtica fomentant la reflexió i el debat social sobre l'envelliment digne i la cura de les persones grans.

A l'acte de presentació van participar el president de Creu Roja, Josep Masip Suets; la directora de l'oficina de la Caixa de l’av. del Tibidado, Maria Pilar Gómez; la presidenta i el tresorer de la FEC, Merche Corzo i Juan Sánchez, i l'alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor.

Després de l'acte de presentació, va tenir lloc una xerrada a càrrec de la tècnica de la Creu Roja, Natàlia Gil Ayuga, sobre bons tractes a la gent gran. La cloenda de la campanya va anar a càrrec de l’alcaldessa Eva Menor, qui va reflexionar sobre els orígens de la violència i com les persones la normalitzen des de la infància.

Publicat el 24.11.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^