www.badiadelvalles.cat

El dia 5 de desembre, a les 18 hores, tindrà lloc l'acte d'inauguració de la il·luminació nadalenca de l'avet de la plaça Montjuic, decorat per l´Associació de Comerciants, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Badia del Vallès, que ha comptat amb la participació activa de tots els comerços associats.

L'acte, que comptarà amb l'assistència de l'alcaldessa Eva Menor, la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Encarna Rodrigo, l'Associació de Comerciants i els representants de tots els comerços associats, es farà al voltant de l'avet i consistirà a envoltar-lo per tal de fer-li una gran abraçada,  per simbolitzar el desig de gaudir d´unes bones festes de Nadal.

Tot seguit,  s'il·luminarà l'avet cloent d'aquesta manera aquest acte. Amb aquesta iniciativa l'Associació de Comerciants i l'Ajuntament de Badia del Vallès volen felicitar les festes nadalenques a tots els ciutadans i ciutadanes de Badia, alhora que volen animar tots els comerciants del municipi a associar-se, per tal de fer més forta l´associació i donar un impuls més, per continuar enfortint el teixit comercial de la ciutat.

Publicat el 04.12.2017