Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Obres de millora al Mercat Municipal

Aquest mes de desembre, l'Ajuntament de Badia del Vallès ha aprovat la contractació menor d'unes obres de millora al Mercat Municipal, que es duran a terme durant tot aquest mes i que es preveu que finalitzin abans del dia 31.

Aquestes obres preveuen tres accions puntuals: la supressió de barreres arquitectòniques de l'accés est, des del pàrquing del mercat cap a la plaça Major; l'execució d'un bany adaptat dins les instal·lacions del mercat i l´habilitació de la parada número 136, per ubicar un espai destinat a la instal·lació del safareig per a la neteja de les eines i diferents estris que utilitzen els concessionaris de les parades. Cal destacar que el nou bany s'ubicarà a la zona actual del safareig, que també calia renovar.

Amb aquestes actuacions el Mercat Municipal  millorarà substancialment el seu servei, tant pel que fa als clients,  com per als concessionaris del mercat.

Publicat el 12.12.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Nevades a Badia
El servei de Protecció Civil ha estat activat tota la nit per assegurar que l'afectació a Badia fos mínima. S'ha distribuït sal entorn de les escoles, el mercat, el CAP, l'ajuntament, les rampes dels portals, el Molí, l'Auditori, el Centre Cívic i totes aquelles zones amb pendents que poguessin comportar un risc en cas de presència de neu.Més informació...
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^