Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Consell dels Infants, agent actiu en el Carnaval infantil i familiar

Una vegada més, el Consell dels Infants demostra que els infants també poden ser agents actius a la seva ciutat, ja que participaran en l´organització del Carnaval infantil i familiar, amb un taller de màscares i donant suport a la resta de tallers, organitzats pel Servei d´Infància, que tindran lloc durant la jornada de diumenge 11 de febrer.

Amb aquesta iniciativa volen demostrar la seva proactivitat en les activitats culturals de la ciutat i la seva iniciativa en la creació d´una ciutat pensada per als nens i nenes.

El divendres 12 de gener, el Consell dels Infants va realitzar la primera trobada de l´any. Va ser durant aquesta reunió que els infants van començar a treballar sobre el Carnaval municipal. L´equip educatiu del Servei d´Infància va exposar les propostes programades des de l´Ajuntament i entre totes les persones assistents es van debatre les activitats i el fet que fossin adients per a totes les edats.

Després de diverses intervencions, per part dels consellers i les conselleres, va sorgir la proposta de participació al Carnestoltes familiar. Van proposar un taller de màscares de carnaval i també,  donar suport a la resta d´activitats organitzades des del Servei d´Infància.

El passat divendres, 26 de gener, es va convocar una reunió extraordinària amb el Consell dels Infants a l´edifici El Molí, en la qual es van posar mans a l´obra per decidir el tipus de màscares i el material que necessitarien per dur a terme el taller.

Publicat el 07.02.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^