Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Carnaval 2018 conclou amb èxit

Rua Carnaval escolarTallers Carnaval 2018El tret de sortida del Carnaval 2018 va tenir lloc, divendres 9 de febrer, al llarg de l'avinguda de Burgos i els carrers limítrofs.  Un any més, els carrers es van omplir de música i colors gràcies als nens i nenes de la llar d'infants La Mainada,  i les escoles La Jota, La Sardana i Las Seguidillas, que van lluir les seves disfresses a la rua escolar de Carnaval, acompanyats dels mestres i familiars. L'esdeveniment va ser tota una mostra de germanor entre docents, famílies i alumnes, en un ambient diferent del dia a dia a les aules.

El mateix divendres a partir de les 17 h, a la pl. Major, els joves de Badia van realitzar un taller de màscares i de pintar cares als infants del municipi. Al principi de la tarda, la participació va ser més baixa, però gràcies al paper dels adolescents que van saber engrescar el públic, les activitas van acabar omplint-se.


Posteriorment, a les 19 h, es va dur a terme l’exposició de balls al Casal de Joves, que va ser tot un èxit de participació, tant pels adolescents com per les famílies que van acudir a l’acte.

Una vegada finalitzada l’exposició, alguns dels adolescents es van quedar al Casal per gaudir d’una festa en la qual van cantar cançons de karaoke, i per jugar i ballar fins les 22 h.

Activitats adolescents carnaval 2018   Activitats adolescents carnaval 2018   Activitats adolescents carnaval 2018

Al dia següent, el dissabte del Carnaval popular, va ser un dia de sol i fred. Els carrers de la ciutat es van omplir de disfresses originals, música i color. La població de Badia, un cop més, va sortir al carrer tot i el fred, i van alegrar els carrers amb la seva festa i energia. Un cop finalitzada la rua, la festa es va traslladar al pavelló del Complex Esportiu, on les persones assistents van poder aprendre i seguir les coreografies del grup d’animació Remember Dance.


Tot seguit, va tenir lloc el lliurament de premis, atorgats per un jurat format per joves del municipi. El premi a la Millor comparsa va ser per als “Bollis Cao”, de l’Associació Virgen del Rocío. El premi a la 2a Millor comparsa va anar a parar a l’Hermandad Nuestra Señora del Rocío, amb el tema "Los Kelis". El premi a la Comparsa més divertida va ser per a l’associació Can Sanfeliu, amb l'espectacular "Mujeres de fuego y bomberos". Finalment, el guardó a la Millor disfressa individual va anar a parar a "Playmobil encarcelado", tot i que no va ser present per recollir el premi.

Millor disfressa Individual del Carnaval Popular "Playmobil Encarcelado"  Premi a la Millor Comparsa del Carnaval Popular "Bollis Cao"  Premi a la segona millor comparsa del Carnaval Popular "Los kelis"  Premi a la Comparsa Més Divertida del Carnaval Popular "Mujeres de Fuego y Bomberos"

La cloenda del Carnaval va tenir lloc el diumenge 11 de febrer, amb una exitosa celebració del Carnaval infantil i familiar. Enguany, els guanyadors del concurs de disfresses van ser: d’una banda, el premi a la millor disfressa individual per  al ” Drac desdentao”, i de l’altra, com a millor disfressa familiar: “La familia d’ocells”.  

Millor Disfressa Individual "El drac desdentao"   Millor disfressa Familiar "Familia d'Ocells"

Durant el matí, es va comptar amb un espectacle d’animació molt divertit a càrrec d’en Jordi Callau; una xocolatada a càrrec de la PAH; diversos tallers organitzats pel Consell dels Infants, per l’entitat de Can SanFeliu, pels serveis d’Infància i Primera Infància i Família, i, com a novetat d’enguany, un original taller de cabanes a càrrec de l’Obrador, que va tenir una gran acollida entre el públic assistent.  

Rua Carnaval Popular  Rua Carnaval Popular  Rua Carnaval Popular  Rua Carnaval Popular  Rua Carnaval Popular  Grup animació Carnaval Popular  Grup d'animació Carnaval Popular 

Xocolatada a càrrec de la PAH  Tallers infantils durant el Carnaval Infantil i Familiar  Tallers infantils durant el Carnaval Infantil i Familiar  Taller de Cabanes a càrrec de l'Obrador durant el Carnaval Infantil i Familiar

Publicat el 13.02.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^