Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Consell dels Infants implanta la campanya de civisme que han dissenyat
El Consell d'Infants implanta la campanya de civisme que han dissenyat
El Consell dels Infants de Badia va portar a terme divendres 23 de febrer l'acció cívica que havien dissenyat el curs passat, una campanya de civisme que era el primer encàrrec que havien rebut de mans de l'equip de Govern. Aquesta iniciativa s'engloba dins de les actuacions per al foment del civisme que formaran part de la nova ordenança municipal de convivència i civisme que està finalitzant l'Ajuntament.

Per dissenyar la campanya de civisme, els infants es van organitzar en comissions per analitzar de quina manera conscienciar la població per evitar actituds incíviques com els cotxes mal estacionats, els excrements dels gossos al carrer i les distraccions al volant a causa de l'ús del mòbil.

Pel que fa als cotxes mal estacionats, els integrants del Consell dels Infants van crear multes cíviques que deixaven als parabrises dels cotxes infractors i que avisaven que aquests comportaments posen en perill la seguretat de la circulació. En el cas dels excrements de gossos, van dissenyar unes plantilles per pintar a la via pública, amb esprai no permanent, missatges de conscienciació per als propietaris dels animals domèstics. Per no fer servir el mòbil conduint, van proposar ambientadors de cotxe on apareix un missatge alertant del perill de no concentrar l'atenció en la conducció.

En el procés de creació de la campanya van comptar amb la col·laboració de l'alcaldessa, Eva Menor, i dels regidors Iván Sanz, Antonio Rodríguez i Josep Martínez. Un cop creats els materials, el passat divendres, 23 de febrer, els infants van aplicar la campanya que havien dissenyat ells mateixos. Va ser una tarda plena d'emocions a la qual van assistir integrants de l'anterior Consell dels Infants, que aquest any ja fan 1r d'ESO i que havien participat en el disseny de la campanya.

Publicat el 05.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^