Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Alumnes de 4t de La Jota visiten l'Ajuntament
Visita a l'Ajuntament dels alumnes de 4t de La Jota
L'alumnat de 4t curs de l'escola La Jota va visitar, divendres 2 de març l'Ajuntament. L'alcaldessa, Eva Menor, els va rebre a la Sala de Plens, acompanyada pel tinent d'alcaldessa de l'Àrea d'Acompanyament a les persones i regidor d'Infància i Educació, Iván Sanz.

Els estudiants van escoltar molt atentament les explicacions de l'alcaldessa sobre el funcionament de l'Ajuntament i les funcions dels representants polítics municipals. A continuació van preguntar sobre l'origen, desenvolupament i futur del municipi i van fer propostes de millora dels equipaments. Entre elles, una de les més comentades va ser la necessitat de reparar la teulada del poliesportiu per evitar que hi hagi goteres quan plou. L'alcaldessa va prendre nota de les seves peticions per tenir-les en compte a l'hora de fixar les prioritats en les actuacions i també els va anunciar que, als terrenys que són a prop de l'Ikea, es preveu la instal·lació d'un centre comercial i de diverses empreses que dinamitzaran econòmicament el municipi.

Un cop plantejades les propostes, els dos grups de 4t es van fer la tradicional foto de família i van baixar a conèixer les dependències de la Policia Local, així com les funcions i responsabilitats que té encomanades.

Publicat el 05.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^