www.badiadelvalles.cat
Aquesta tarda, a partir de les 17.30 h, la plaça de l'Ajuntament albergarà un gran nombre d'activitats en commemoració del Dia Internacional de la Dona, que se celebra internacionalment demà, 8 de març.

Les activitats s'iniciaran amb la presentació de la jornada per part de l'alcaldessa de Badia, Eva Menor. A continuació, començaran els tallers de xapes (per al grup de mares), fotocall (per a la infància) i manualitats, organitzat per Dones per la Igualtat i Trenquem el silenci. També s'inaugurarà l'exposició fotogràfica “Trenquem i construïm”, que mostra els diferents rols d'homes i dones.

A partir de les 18.30 h tindrà lloc una mostra musical i artística, amb la interpretació de música al piano, violí, lectura de poesia i una demostració de karate.

La lectura del manifest, realitzada conjuntament per persones grans, adultes, adolescents i infants, tindrà lloc a les 19 hores.

Els actes d'avui finalitzaran a les 19.30 h amb la celebració de l'akelarre feminista, organitzat per Trenquem el silenci, on es cremarà tot allò que vagi contra la dignitat de la dona.

Publicat el 07.03.2018