Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Humana lliura a l'Ajuntament de Badia 45 bons d'ajuda per a persones amb pocs recursos econòmics
Tenen un valor de 30 euros cadascun i es poden bescanviar a les botigues de la Fundació de roba de segona mà.
Humana lliura a l'Ajuntament de Badia del Vallès 45 bons d'ajuda per a persones amb pocs recursos econòmics
Humana Fundación Pueblo para Pueblo, organització que des del 1987 promou la protecció del medi ambient mitjançant la reutilització del tèxtil i duu a terme programes de cooperació a l'Àfrica, Amèrica Llatina i l'Àsia, i també d'ajuda local al territori més proper, ha lliurat a l'Ajuntament de Badia del Vallès 45 bons d'ajuda que permeten adquirir roba de segona mà a persones amb pocs recursos econòmics.

Els vals lliurats, per valor de 30 euros cadascun, es poden bescanviar a qualsevol de les botigues d'Humana, que estan a Barcelona. Aquesta iniciativa permet que el Consistori canalitzi l'ajuda cap a famílies amb necessitats de vestimenta bàsica.

Els bons d'ajuda s'emmarquen en el Programa de Suport Local d'Humana, amb el compromís de revertir en l'àmbit local part dels recursos generats amb la gestió de la roba que donen els veïns.

Humana va recuperar 25.089 kg de tèxtil usat a Badia del Vallès el 2017, un 3,86% més respecte a l'any anterior, confirmant la confiança de la ciutadania per un model de gestió del residu tèxtil amb finalitat social.

La roba procedeix dels cinc contenidors d'Humana on es diposita la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no s'utilitzen i als quals Humana dóna una segona vida. El servei de recollida del tèxtil és gratuït i representa un estalvi important en les despeses de recollida i eliminació dels residus sòlids urbans.

Sobre Humana Fundación Pueblo para Pueblo
Humana Fundación Pueblo para Pueblo promou des del 1987 la protecció del medi ambient a través de la reutilització del tèxtil i desenvolupa programes de cooperació a l'Àfrica, Amèrica Llatina i l'Àsia així com de suport local al territori més proper. La Fundació duu a terme campanyes de sensibilització entorn de la importància de la reutilització i el reciclatge de tèxtil per a la protecció del medi ambient i com a font de recursos per a la cooperació als països del Sud. Té més de 550 empleats. Forma part de la Federació Humana People to People, que agrupa a organitzacions de 31 països.

Publicat el 19.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^