Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia s'omple de poesia amb la VI Marató de Lectura Popular de Poesia
El Servei Local de Català/SLC) i la Biblioteca Vicente Aleixandre organitzen demà, dimarts 20 de març, la VI Marató de Lectura Popular de Poesia per celebrar el Dia Mundial de la Poesia, instituït per la UNESCO i que se celebra arreu del món. Badia se suma així, per sisè any consecutiu, a la celebració de la gran festa de la creació artística amb la paraula i el so.

A les 10.30 hores, l'alcaldessa de Badia, Eva Menor, inaugurarà l'acte i llegirà la poesia triada enguany, per commemorar aquest dia arreu de Catalunya: La poesia, del poeta valencià Marc Granell, davant del Casal Cívic. A la mateixa hora i fins les 13 hores, llegirà poesia l'alumnat de les escoles La Sardana, La Jota i Las Seguidillas i la Fundació Tallers Catalunya.

A la tarda, es reprendrà  la Marató de Lectura de Poesia davant de la Biblioteca Vicente Aleixandre. De 16.30 a 17.15 hores, llegirà el poema La poesia, de Marc Granell, en diferents llengües, l'alumnat dels cursos de català. A continuació, a les 17.30 hores, se sumaran a la lectura nens i nenes de la biblioteca. Per finalitzar la marató, a les 18.30 hores, llegiran poesia més alumnes de català  els clubs de lectura de la població i l'entitat badienca Manantial Poético.

Al web de Ràdio Badia es podran escoltar els àudios del poema de Marc Granell en anglès, francès, italià, alemany, àrab, rus, català i castellà, a càrrec de l'alumnat del nivell Bàsic de català.

La Marató de Lectura de Poesia és oberta a tothom que hi vulgui participar amb les seves poesies o amb les que facilitaran des del SLC i la Biblioteca. L'objectiu és celebrar aquesta diada amb el màxim de participació perquè Badia s'ompli de poesia.

Badia s'omple de poesia

Publicat el 19.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^