Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Èxit de participació a la VI Marató de Lectura Popular de Poesia de Badia
Imatges de la VI Marató de Lectura Popular de Poesia de Badia del Vallès
El Servei Local de Català (SLC) i la Biblioteca Vicente Aleixandre van organitzar, el dimarts 20 de març, la VI Marató de Lectura Popular de Poesia de Badia del Vallès, per celebrar el Dia Mundial de la Poesia, instituït per la UNESCO i que se celebra arreu del món.

A les 10.30 h, al vestíbul de l'Auditori Municipal, l'alcaldessa de Badia, Eva Menor, va inaugurar la Marató i li va donar el tret de sortida amb la lectura del poema La poesia, del poeta valencià Marc Granell. A continuació, Aziza Amarniss, alumna dels cursos de català, va llegir la mateixa poesia en àrab i en francès. Després, i fins les 13 h, van llegir poesia els nens i nenes de les escoles de Badia i un grup de nois i noies de la Fundació Tallers Catalunya.

A la tarda, la Marató de Lectura de Poesia va continuar a la Biblioteca Vicente Aleixandre. De 16.30 a 20 h, van llegir poesia nens i nenes de la biblioteca, participants dels clubs de lectura i l'entitat badienca Manantial Poético. Dos grups d'alumnes del SLC van llegir poemes de Montserrat Abelló i de M. Aurèlia Capmany, amb motiu de la celebració de l'any literari d'aquestes dues escriptores.

Al web de Ràdio Badia es poden escoltar els àudios del poema La poesia, de Marc Granell, en anglès, francès, italià, alemany, àrab, rus, català i castellà, a càrrec de l'alumnat del nivell Bàsic dels cursos de català. A la Biblioteca Vicente Aleixandre es pot visitar l'Aparador Cultural dedicat al Dia Mundial de la Poesia i obtenir el desplegable del poema, editat per la Institució de les Lletres Catalanes per commemorar aquesta diada arreu de Catalunya.

Publicat el 22.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^