Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ordenança de Convivència i Civisme de Badia es presenta, el 10 d'abril, a la Biblioteca Vicente Aleixandre
Presentació de l'Ordenança de Convivència i Civisme
La nova Ordenança de Convivència i Civisme de Badia del Vallès es presentarà el dimarts 10 d'abril, a les 19 hores, a la Biblioteca Vicente Aleixandre. L'ordenança és un document jurídic que vol fomentar les relacions de respecte i solidaritat entre la ciutadania i que també vol corregir i pot sancionar actituds incíviques, irresponsables i insolidàries.

La intenció d'aquest document és preservar l'espai públic com a lloc de trobada, convivència i civisme, on totes les persones puguin desplaçar-se, gaudir de l'oci i del temps d'esbarjo, amb ple respecte a la dignitat i als drets de les altres persones, i a la pluralitat d'expressions i de formes de vida. El document també regula els mecanismes per corregir i sancionar les actituds que deteriorin la convivència i el civisme.

Podeu consultar el redactat de l'ordenança en el PDF adjunt i també disposareu d'exemplars impresos a l'OAC de l'Ajuntament.

Ordenança de Convivència i Civisme

Ordenança de Convivència i Civisme

Fitxer: OOMCC_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 53
Mida: 615.82 kB


A l'acte es presentaran els temes regulats per la normativa i es convidarà la ciutadania a analitzar el seu contingut i realitzar aportacions per a l'elaboració final d'un instrument que faci de Badia una ciutat més acollidora, sostenible i que garanteixi, a les persones que hi viuen, una existència més plena, basada en els valors, la tolerància i el respecte mutu.
Publicat el 23.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^