Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aquesta setmana, neteja d'embornals, reixes i canaletes
Neteja d'embornals, reixes i canaletes
Del 26 al 29 de març es duran a terme les tasques periòdiques de neteja d'embornals, reixes i canaletes de la ciutat. Aquestes feines, que estan incloses en la campanya semestral que realitza el municipi, van a càrrec de l'empresa Neida SA i tenen com a objectiu eliminar la brutícia, les fulles i els papers que s'acumulen a l'interior d'aquests espais i que dificulten la recollida d'aigua els dies de pluja.

Aprofitant la informació, recordem que les tovalloletes humides d'un sol ús no s'han de llençar al vàter, sinó que han d'anar a la fracció de rebuig de les escombraries, ja que el material de què estan fetes no es degrada en contacte amb l'aigua i ja han provocat casos d'embussaments a la xarxa de sanejament i clavegueram. Cada actuació del servei de camió cisterna per solucionar aquests embussaments costa entre 300 i 600 euros.

Per això, des de l'Àrea de Territori de l'Ajuntament es remarca la necessitat de col·laborar en la correcta gestió dels residus domèstics.

Publicat el 26.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^