Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aquest estiu, acull somriures!
Imatge promocional del programa Vacances en Pau 2018
Vols acollir a un nen o nena sahrauí de 10 a 12 anys els mesos de juliol i agost? Participa en el programa Vacances en Pau 2018 i acull somriures! Vacances en Pau és un programa que fa possible que infants sahrauís puguin sortejar els estralls de les altes temperatures als campaments de refugiats durant els mesos d'estiu.

Aquest any es vol que més de 500 infants sahrauís siguin acollits per famílies catalanes en el programa Vacances en Pau en què l'any passat van participar més de 150 municipis catalans. Badia del Vallès és un dels ajuntaments que participen en aquest projecte com a part de la seva col·laboració amb els representants de la República Sahrauí.

El projecte Vacances en Pau és un símbol de solidaritat amb els nens i nenes refugiats sahrauís i un clam per la pau. La interacció entre els acollits i les famílies que els reben creen estius diferents i inoblidables i vincles afectius i de comprensió mútua.  

Per a més informació, pots contactar l'Ajuntament de Badia, en els telèfons 93 729 46 51 o 93 718 63 97.

Cartell del programa Vacances en Pau 2018

Publicat el 28.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^